de business coach die bij je past

Ondernemers. 

Ze willen hun droomleven opbouwen met het uitoefenen van hun passie! Het geld dat ze hiermee verdienen is uiteraard goed meegenomen om het dagelijkse leven door te komen, met net dat tikkeltje extra graag. 

Die vrijheid willen velen zich aanmeten. Als ondernemer kies jij welke paden je bewandelt om van je passie je leven te maken.

Hoe pak je dit als ondernemer aan?

Misschien stormt het soms wel met talloze ideëen die door je hoofd razen. En probeer je deze ook uit, maar helaas, tevergeefs. Ondanks je enthousiasme, lijkt het niet te lukken. 

Ondernemersdip?

Was je net aan het denken dat dit nu ook jou overkomt? En natuurlijk wil je als ondernemer hieraan iets doen! Onderneem actie.

Kies voor de Business Coaching by Anfra Care.

Wat houdt zo'n business coaching in?

Get Together:
Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en kijken we of we een klik hebben.

Lift-Off:
Hierbij verdiepen we ons in jouw huidige situatie en bepalen we hoe we de komende 90 dagen gaan gebruiken.

De Business Coaching:
Gedurende 3 maanden spreken we 2-wekelijks af en gaan we efficiënt en gestructureerd je uit je dip halen.

Power-Evaluation:
Na die 90 dagen komen we terug samen, evalueren we je vooruitgang en dat je weer helemaal on-top-of-the-game bent.

Anfra Care Anneleen

FAQ

 

“Is zo’n kennismakingsgesprek face-2-face of via een online platform?”

– Voor de kennismaking verkies ik je face-2-face te zien en in noodzaak kan dit online doorgaan. Persoonlijk afspreken zal doorgaan in de regio van Sint-Truiden en omstreken. Na het boeken van een kennismakingsgesprek, zal ik je nog even opbellen om de puntjes op de i te zetten in beide agenda’s.

“Wat kost zo’n coachingtraject?”

– Geen enkele persoon is gelijk en veel hangt af van de begeleiding die je wilt. Tijdens de kennismaking bekijken we de locatie van de afspraken en de regelmaat. Op basis hiervan kunnen er prijzen afgesproken worden. Boek dus zeker snel je vrijblijvend gesprek zodat we dit samen kunnen bekijken.