| | |

De A.N.F.R.A.-methode: Aanhouder wint

Wanneer je meer klanten, omzet en winst wilt, begin je standaard met nadenken over wat je exact wenst en hoe je nog meer bekendheid kan verwerven. Je kijkt dus naar je business op de vlakken van marketing en verkoop, werkt een nieuwe strategie uit en vliegt erin. Dan is het een kwestie van je lead zo goed te helpen dat die een trouwe klant of zelfs fan wordt.

Ben je daar klaar voor? Is jouw administratie hierop voorzien? Zijn jouw procedures zo gestructureerd en efficiënt dat je meer klanten met dezelfde graad aan service, kwaliteit en klantvriendelijkheid kan helpen?

Dit is een kant van groei waar heel wat ondernemers geen rekening mee houden. Ze zien het groots, pakken het aan, vliegen erin en voeren maar uit. Als een hamster in een wiel blijven ze rennen zonder na te denken of dit niet slimmer aangepakt kan worden.

Met meer dan 15 jaren ervaring heb ik mijn aanpak gesystematiseerd in de A.N.F.R.A.-methode. Hiermee kan jij met mijn hulp je interne procedures onder de loep nemen, afstemmen met je doelen en je focussen op je core business met een gerust hart.

Jij zal behoren bij die ondernemers die met enkele muisklikken weet hoe het gaat in je zaak en weet wat er te doen is.

Laten we dus even de stappen diepgaander bekijken in deze serie van 5 blogberichten.

De A.N.F.R.A.-methode

Stap 1: Aard van het beestje
Stap 2: Neuzen in dezelfde richting
Stap 3: Focus op de kraan en dan pas het dweilen
Stap 4: Roep niet in de woestijn
Stap 5: Aanhouder wint

Stap 5: Aanhouder wint

Geen slapeloze nachten meer, geen familieafspraken missen omdat je bezig bent met het werk, geen boze klanten meer omdat de communicatie stokt.

Wanneer je de stappen van deze A.N.F.R.A.-methode doorloopt, zal je elke bouwsteen van je procedures kennen en weten wie met elke taak bezig is. Als je een rapport nodig hebt, kan je dit met enkele muisklikken vinden. Wanneer je een nieuwe aanwerving plant, kan je die werknemer opleiden in een gestructureerd proces.

Succes wordt bepaald door je dagelijkse bezigheden. In stap 5 creëren we de handleidingen en checklists die je nodig hebt hiervoor.

Alles is binnen handbereik; je processen en je toekomstvisie.

Zo kan jij je bezighouden met je passie, je core business én tijd hebben voor je gezin en hobby’s.

De droom van elke ondernemer: een bloeiend bedrijf dat hoge toppen scheert en verdiensten waarmee je je levensstijl kunt uitbouwen!

Conclusie

Dit zijn 5 eenvoudige stappen, gestructureerd door meer dan 15 jaren ervaring. Samen vormen ze de A.N.F.R.A.-methode. Met deze methode kan ook jij van jouw bedrijf je dromen najagen en doelen bereiken.

Wil jij er in vliegen met deze methode? Wil jij ook deze 5 stappen volgen om een ondernemer te worden met gemoedsrust en klare focus? Boek dan snel je Get Together met Anneleen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *