Goede Voornemens – Mijn 19 voor 2019

Enorm veel voornemens worden gemaakt met het nieuwe jaar en al heel wat zijn verbroken binnen de eerste week. Niet ik, niet dit jaar!

In het kader van aansprakelijkheid en mijn ervaringen te delen met jullie wil ik graag mijn 19 voor 2019 delen. Dit zijn (een deel van) mijn voornemens om er een geweldig jaar van te maken en het onderste uit de kan te halen. Sommigen lijken kleintjes maar zijn voor mij evenzeer belangrijk.

 1. Wekelijkse blogberichten toevoegen aan mijn website.
  Ik geloof echt dat mijn berichten nuttige informatie bezitten en wil deze blijven verspreiden doorheen 2019.
 2. Dagelijks op Facebook bijdragen.
  De online wereld heeft nood aan positieve, ondersteunende en inspirerende boodschappen. Iedereen hoort daar zijn steentje aan bij te dragen en drama en negativiteit te beperken tot het praktische.
 3. Familievakantie.
  Sinds iets meer dan een jaar ben ik deel van een plusgezinnetje.Dit wil zeggen dat niet één maar twee personen in mijn hart gekropen zijn en er niet meer weg willen. In 2018 hebben we een eerste kleine familievakantie gehad maar dit jaar wil ik met hen een hele week op vakantie.
 4. Gekochte boeken lezen.
  Het klinkt misschien raar maar in volle ijver had ik op korte tijd een aantal nieuwe boeken gekocht in 2017. Toen gebeurde het leven. Een paar ervan ben ik al begonnen maar het vorderde niet. Ze zeggen dat je de boodschap dus nog niet nodig had. Omdat ik het toch heel interessante onderwerpen vind, wil ik dit jaar ze vanaf het begin hernemen en uitlezen. Een overzicht;
  1. The Secret
  2. De Energieformule
  3. How to Make Friends and Influence People
  4. Stop met Aardig zijn
  5. Je Ongekende Vermogens – Neuro-linguïstisch Programmeren
 5. Meer klanten helpen met Herbalife-producten.
  De voorbije jaren heb ik steeds enkele mensen per maand geholpen met het ideaal ontbijt en tips om tijdens je dag gezondere keuzes te maken. Dit jaar wil ik dit grootser aanpakken en nog meer mensen verder helpen. Als je wilt weten wat zo’n ideaal ontbijt inhoudt, boek dan zeker een afspraak.
 6. Gewichtsverlies.
  Dit is misschien het meest gênante om toe te geven, zeker als welzijnscoach. Het voorbije jaar is namelijk eentje geweest van genieten en nieuwe dingen ontdekken. Daar hoorden ook enkele restaurants, alcoholische drankjes en zetelhangavondjes te veel bij. Elk op zich vormt geen probleem maar het evenwicht was weg. Dit jaar moeten er terug een paar goede gewoontes opgenomen worden en herneem ik mijn weg naar meer balans, een lichter gewicht en een betere gezondheid.
 7. E-mailmarketing on point.
  In 2018 ben ik veranderd van e-mailmarketing software en ben ik op ontdekking gegaan. Momenteel ben ik dit proces aan’t vervolledigen en aan’t automatiseren. Over een maand zou dit in orde moeten zijn.
  Wil je weten hoe ik jou kan helpen met je e-mailmarketing? Contacteer me dan snel en ik toon je hoe mijn ervaringen jou kunnen helpen.
 8. 250 volgers op mijn Facebook-pagina.
  Dagelijks een boodschap verspreiden als slechts één persoon het leest, is niet zo praktisch. Daarom zal ik in 2019 jullie ook op de hoogte houden via mijn pagina van alle evenementen, promoties en challenges. Volg me dus via deze link.
 9. 500 volgers op Instagram.
  In diezelfde visie wil ik via Instagram mijn impact vergroten de komende maanden. Je kan daar promo’s tegenkomen, mijn blogberichten en blikken achter de schermen.
 10. 250 nieuwsbrieflezers.
  Eind vorig jaar ben ik een maandelijkse nieuwsbrief gestart. Natuurlijk wil ik daar ook mensen mee motiveren en inspireren. Je kan je hiervoor inschrijven en genieten van het voordeel altijd als eerste op de hoogte te zijn.
 11. Shopping spree van €500.
  Dit is een beetje een stille wens maar dit jaar wil ik er een doel van maken. In de solden van juli wil ik een mooi budget om de inhoud van mijn kleerkast te vernieuwen. Het budget is berekend en verspreid over de komende maanden. Wil jij dit ook wel eens laten uitrekenen? Je weet me te vinden.
 12. €100 per maand sparen.
  In 2018 is er enorm geïnvesteerd in het huis. Dit jaar wil ik meer sparen dan vorig jaar. Daarom stel ik dit in voor mezelf. Weet je hoe je dit eenvoudig kan doen? Een bestendige opdracht instellen naar je spaarrekening, easy peasy.
 13. Thuiskantoor inrichten.
  Met twee zelfstandigen in één huishouden passeert er heel wat papierwerk. Na de investeringen van vorig jaar is het nu tijd om de kantoorruimte in te richten: praktisch, minimalistisch en gestructureerd. Het is ook belangrijk dat ik er graag vertoef natuurlijk. Een comfortabele bureaustoel is dus een must.
 14. Poetshulp aannemen.
  Zodat ik me meer kan focussen op het helpen van mensen wil ik graag mijn huishoudelijke taken delegeren. De vaatwasser is intussen geïnstalleerd en draait soepel. Aangezien je fiscaal voordeel hebt bij dienstencheques, is een poetshulp de volgende stap.
 15. Theesoorten ontdekken.
  Ondanks dat ik al jaren de kruidendrank van Herbalife drink, heb ik pas recentelijk thee leren drinken. Dit jaar wil ik verschillende smaken en soorten ontdekken zodat ik uit een leuk assortiment kan kiezen. Heel wat theesoorten hebben specifieke voordelen voor je gezondheid maar in’t algemeen telt thee ook mee voor je wateropname per dag. Win-win!
 16. Make-up leren aanbrengen.
  Verstevigende ooggel, hydraterende crème, mineral powder en mascara behoren al tot de dagelijkse routine. Voor speciale gelegenheden daarentegen is meestal oogschaduw het enige verschil. Daar wil ik verandering in brengen.
  Ik heb een koopje op de kop kunnen tikken voor make-upborstels en maak er ook het voornemen van om dit jaar me hierin wat te verdiepen. Ik word nog een echte dame, haha.
 17. Pensioenplan optimaliseren.
  Al heel wat jaren stort ik maandelijks naar mijn pensioensparen maar ik haal niet het onderste uit de kan. No more! Dit jaar ga ik mijn spaarplan aanpassen zodat ik er het maximale fiscaal voordeel uit kan halen en meer aan de kant heb wanneer ik uiteindelijk zeg dat ik op pensioen ga.
 18. Nieuwe bril.
  Dit lijkt een klein voornemen vergeleken met de andere. Het is namelijk een éénmalige aankoop. Toch is het iets wat ik me echt moet voornemen en inplannen. Geef jij maar eens toe dat je ouder wordt. Alhoewel het alleen aan mijn ogen te merken is dat er een jaartje bijkomt hoor.
 19. E-book.
  Dit is een grote om mee te eindigen. Het zal waarschijnlijk ook het langste duren om dit voornemen waar te maken. Sommige ervaringen die ik al heb opgedaan, zijn namelijk te groot om in een blogbericht te delen. Hiervoor wil ik me verdiepen in het creëren van een e-book. Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer het eind dit jaar uitkomt? Dan moet je zeker mijn nieuwsbrief volgen.

Nu je wat meer weet over mijn voornemens, maak je deel uit van mijn plan. Als je wil, mag je jouw voornemens in de reacties delen of het naar mij persoonlijk sturen. Ik help je in de mate dat ik kan. Als je nog op zoek bent naar inspiratie, lees dan zeker ook mijn bericht over Pinterest.

Ik hoor het graag van jullie!

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.