fbpx
Anfra Care Anneleen

Anfra Care – Jouw Steun in Administratie
Hier start je efficiëntie.

Ondernemers moeten het groots zien. De eerste focus gaat steeds naar de toekomstvisie, marketing ervan en de omzet.

Wanneer ze echter effectief willen groeien en met hun passie hun droomleven willen opbouwen, moet dit gebeuren met structuur en efficiëntie en daar loopt het vaak mis.

Zoek niet verder. Hier start je efficiëntie.

 

Hoi, ik ben Anneleen. Door mijn persoonlijke zoektocht naar structuur en efficiëntie heb ik een passie ontdekt voor een goed draaiende workflow. Daar heb ik mijn missie van gemaakt.

Met meer dan 10 jaren ervaring in administratie leer ik jou je procedures onder de loep te nemen. Zo kan jij werken naar jouw toekomstvisie. Hiervoor werk ik met de A.N.F.R.A.-methode die ik in de loop van de voorbije jaren heb ontwikkeld en zelf toegepast.

Ben jij een zelfstandige die zijn eigen zaak sterk in zijn schoenen wil plaatsen of zijn business wil vergroten, dan ben je hier op de juiste plaats. Of je nu pas gestart bent of al jaren ervaring achter de kiezen hebt, een eenmanszaak leidt of tot 15 werknemers in dienst hebt, de 5 stappen van mijn methode zijn overal inzetbaar.

  1. Aard van het beestje
  2. Neuzen in dezelfde richting
  3. Focus op de kraan en dan pas het dweilen
  4. Roep niet in de woestijn
  5. Aanhouder wint

Ik geloof dat iedereen zijn eigen business kan uitbouwen mits ze procedures gebruiken die bij hen passen en die gestructureerd, transparant en efficiënt zijn.

Daarom kan je op deze website en via de cursussen heel wat handige informatie vinden om jouw business in systemen te gieten. Zo leer jij hoe je aan beter time management, beter self management, beter team management, en beter business management kan doen. Jouw succes ligt binnen handbereik.

Samen met mij en mijn passie zal je jouw administratieve processen onder controle hebben en zo kunnen focussen op jouw business en je eigen passie. Daarvoor staat Anfra Care; ik geef echt om je zaak en wil dat je met je passie je droomleven kan opbouwen.

Check zeker de rest van de website. Hier kan je alle info vinden over mijn cursussen en al mijn blogartikelen. Hier start je efficiëntie.