fbpx

Ben jij ook Klaar Voor Groei?

Op dinsdag 12 oktober is het zo ver!

Tijdens de workshop Klaar Voor Groei kan jij werken aan en voor je business. Je zal doorheen de dag leren je processen onder de loep te nemen en efficiënter te maken. Met een praktische aanpak neemt Anneleen je mee door je eigen processen en systemen. Hierdoor vertrek je met veel waardevolle tips en zelfs een toepasbaar actieplan op jouw maat.

Deze workshop gaat door op een toplocatie te Walshoutem. Het Aulnenhof is vlot bereikbaar via afrit 28 van de E40 en voorziet voldoende parking. In deze authentieke hoeve zal je de rust ontdekken die nodig is wanneer je een stap terug neemt en werkt aan je business. Geen moeite is te groot om ervoor te zorgen dat jij na deze dag klaar bent voor groei!

 

Tijdens de lunch profiteren we trouwens ervan dat we terug live mogen afspreken en kan er volop genetwerkt worden. Hopelijk werkt het weer dan mee zodat we optimaal gebruik kunnen maken van deze prachtige locatie en hierbij op de binnenhof plaats kunnen nemen.

Voor slechts €97 excl btw kan je al deelnemen! Laat deze kans je dus niet ontglippen en bestel snel je ticket.

Dagindeling


9u30: ontvangst met koffiecorner.

10u: start workshop.

11u30 – 13u: lichte lunch en netwerkmoment.

17u – 17u30: voorziene einde.


FAQ

 

“Ik heb een zaak met slechts beperkte omzet. Is dit dan wel iets voor mij?”

– Deze workshop is voor die zaakvoerders die minimaal met hun administratie willen bezig zijn en maximaal met hun klanten, ongeacht hun omzet.

“Zijn er keuzes voor de lichte lunch?”

– De opties zullen je via mail bezorgd worden en specifieke voedselallergieën of -voorkeuren kunnen doorgegeven worden. Zo kan de organisatie van het event en van de locatie hier rekening mee houden.

“Waar gaat de workshop door?”

– Het Aulnenhof: Walshoutemstraat 74, 3401 Landen
                              www.aulnenhof.be

Als je dit wat ver vindt om ’s ochtends naartoe te rijden, wees dan snel: er zijn een zeer beperkt aantal hotelkamers beschikbaar!

De inschrijvingen sluiten over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden