Mijn Online Aanwezigheid

In het huidige technologische tijdperk draait enorm veel om sociale media en het online gebeuren. Bijna niemand blijft achter, ik dus ook niet. Er zijn zoveel kanalen om je informatieve, spirituele, grappige, doordachte, … boodschap over te brengen en elk sociaal kanaal heeft zijn eigen stijl en sfeer. Op enkele cross-platform berichten na, gebruik ik elk kanaal voor zijn eigen specifieke doel. Vandaag licht ik graag een tipje van de sluier.

website

Sinds kort ben ik fiere eigenaar van mijn eigen website; hierlangs wil ik mijn diensten en contactgegevens spreiden. Het actieve gedeelte van mijn website bestaat uit de blogpagina. De berichten erop kunnen vallen onder 4 grote categorieën: mijn diensten, challenges, tips & tricks en recepten. Via deze link kan je naar mijn home-pagina of via deze kom je rechtstreeks op mijn blogpagina uit.

facebook

Mijn Facebook-pagina is zo een beetje het “overzichtskanaal”. Hier worden mijn nieuwe blogberichten aangekondigd op het ogenblik dat ze gepubliceerd worden, creëer ik leuke en leerrijke evenementen en ontvang je ook belangrijke updates over die geplande activiteiten. Elke dag probeer ik iets van me te laten horen via een dagelijkse quote. Die kan je aan het denken zetten, inspiratie bieden of motivatie geven om je ideale leven na te streven. Voor jouw dagelijkse dosis kan je me dus volgen op Facebook.

instagram

Met een dagje vertraging verwittig ik de toffe Instagram-community over mijn blogberichten. Daarnaast kan je blikken achter de schermen zien, geef ik wat prijs over mijn lifestyle en pols ik graag naar jullie mening. Wil jij ook meer zien? Klik Instagram.

pinterest

Als je wil weten waar ik mijn inspiratie haal of als je zelf via mijn pins wil zoeken naar soortgelijke ideeën, check dan zeker eens mijn Pinterest-profiel. Deze app is een visuele zoekmachine en is voor mij een leuke en aangename manier om meer ideeën op te doen en mijn eigen insteek te delen.

nieuwsbrieven

Gedurende de maand bezorg ik mails aan degenen die zich ervoor inschrijven. Zo is er de maandelijkse nieuwsbrief voor extra tips, blog-overzichten en speciale acties. Daarnaast kan je je binnenkort ook inschrijven zodat je op de hoogte blijft van de blogberichten in jouw interessegebied. Tenslotte bezorg ik ook aparte mails voor klanten zoals kalenders en extra digitale producten.

[mailerlite_form form_id=1]

Zo zie je waar je wat kan volgen. Klik op de linken als je meer wilt weten en vraag gerust meer informatie als je ook jouw online aanwezigheid wilt in kaart brengen of uitbreiden. Op elk kanaal zullen af en toe exclusieve promoties lopen dus weet je wat je moet doen om er het maximale uit te halen.

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *