fbpx

Mijn Online aanwezigheid

In het huidige technologische tijdperk draait enorm veel om sociale media en het online gebeuren.
Bijna niemand blijft achter. Dat kan ik dus ook niet doen.
Er zijn zoveel kanalen om je informatieve, spirituele, grappige, doordachte, … boodschap over te brengen en elk sociaal kanaal heeft zijn eigen stijl en eigen sfeer. Op enkele cross-platform berichten na, gebruik ik elk kanaal voor zijn eigen specifieke doel. Vandaag licht ik graag een tipje van die online sluier.

website

Zoals je hier alvast kan zien, ben ik de fiere eigenaar van een eigen website. Dit is mijn 24/7 actieve werknemer. Het gedeelte waar je het meeste kunt zien veranderen, is de blogpagina. De berichten erop kunnen vallen onder deze categorieën: business flows, communicatie, money management, ondernemersmindset, software, time management en werken met een team. Via deze link kan je naar mijn home-pagina of via deze kom je rechtstreeks op mijn blogpagina uit.
Er is ook nog een zeer interessante backoffice waar ik later meer over uit de doeken zal doen. Nu ben je zeer benieuwd he? Is een website meer dan een online visitekaartje, denk je nu misschien. Jazeker! Maar later dus meer.

facebook

Mijn Facebook-pagina is zo een beetje het “overzichtskanaal”. Hier worden mijn nieuwe blogberichten regelmatig in de schijnwerper geplaatst en creëer ik leuke en leerrijke evenementen. Het is ook de plaats om belangrijke updates te ontvangen over die geplande activiteiten en leuke aanbiedingen tegen te komen.
Elke dag probeer ik er ook iets van me te laten horen via een dagelijkse pitstop. Die kan je aan het denken zetten, inspiratie bieden of motivatie geven om je ideale business na te streven. Voor jouw dagelijkse dosis kan je me dus volgen op Facebook.

community

Achter die Facebook-pagina kan je ook nog terecht in een heuse community. De groep Boost Je Efficiëntie is volledig gratis en geeft je extra toegang tot mijn stok achter de deur voor efficiëntie. Wekelijkse monday motivations, netwerkmomenten, tips, promoties en de kans je vragen te stellen waar meerderen mee kunnen helpen kan je hier allemaal vinden. Voelt het ondernemersleven soms inefficiënt aan? Loopt het wat frustrerend? Check dan zeker deze community.

instagram

De toffe Instagram-community krijgt meer visuele content: foto’s, reels, quotes, you name it. Uiteraard verschijnt daar ook de melding van alle blogberichten. Qua inhoud kan je blikken achter de schermen zien, geef ik wat prijs over mijn lifestyle en pols ik graag naar jullie mening. Wil jij ook meer zien? Klik Instagram.

pinterest

Als je wil weten waar ik mijn inspiratie haal of als je zelf via mijn pins wil zoeken naar soortgelijke ideeën, check dan zeker eens mijn Pinterest-profiel. Deze app is een visuele zoekmachine. Dit is mijn go-to space om op een leuke en aangename manier meer ideeën op te doen en mijn eigen insteek te delen. Ken je het al?

nieuwsbrieven

Een tipje van de sluier van deze website: het komt met een heus mailingsysteem! Hiermee bezorg ik mails aan klanten en degenen die zich inschrijven voor marketing. Ja, GDPR is geen lachtertje.
Denk maar eens aan de maandelijkse nieuwsbrief die zorgt voor extra tips, blog-overzichten en speciale acties. Bovendien weten de nieuwsbrieflezers alles als eerste! Zij krijgen de insights als ik op iets nieuws aan het broeden ben of de verwittiging wanneer iets nieuws gaat lanceren nog voordat er enige letter ergens anders over verschenen is.
Wil je dus van de rappe zijn? Schrijf je dan snel ook in via deze link.

Zo heb je ineens een mooi overzicht van mijn online aanwezigheid en zie je waar je wat kan volgen.
Klik op de linken als je meer wilt weten. Elk kanaal heeft zijn eigen content. Nu weet je waar je wat kan vinden.