fbpx

Het doel van onze PITSTOP?

Even stilstaan om terug te knallen!

En stilstaan hoef je niet alleen te doen. Anfra Care staat voor je klaar, zoals een team klaarstaat in de pitlane. Iedere persoon zijn/haar functie. Dit vertaalt zich in de Anfra Care PITSTOP in verschillende topics die aangehaald worden.

Iedereen is hiervoor welkom, of je nu een éénmanszaak, een KMO of ander bedrijf runt, het basisprincipe is voor elke zaakvoerder hetzelfde. Uitzoeken wat je nodig hebt om jouw doel te bereiken. Dat doel verlies je namelijk soms door de dagdagelijkse bekommeringen van jouw bedrijf. De dagelijkse do’s en don’ts kunnen wel eens je focus afzwakken van de toekomstvisie of het grotere plaatje. Je ziet enkel de verschillende stukken van de track, waar je als ondernemer eigenlijk een helikopterbeeld nodig hebt.

Dus helpen wij jou in onze PITSTOP om alles on track te krijgen zodat je de race kan winnen met de juiste tools. Want wil niet elke ondernemer resultaat behalen en de finish halen? Tijdens onze PITSTOP gaan we dus even met jou afchecken waar je nu staat, wat je toekomstbeeld is en hoe we deze weg kunnen realiseren zodat je kan racen over een vlak parcours.

Of het nu gaat over

  • het opdoen van nieuwe energie
  • het vernieuwen van bestaande werkgewoontes
  • het verder uitdiepen van ideeën
  • het sparren over nieuwe trajecten binnen je business

DAT BEGINT NU! BIJ PITSTOP!

Een F1 piloot gaat toch ook niet aan de race beginnen in een rally wagen ?!? 

 

 

Een sparring (in groep of individueel) die dromen en ideeën naar boven brengt waar je als ondernemer misschien zelf nog niet aan hebt gedacht, of die wel al door je hoofd zijn gegaan maar je niet goed wist hoe deze om te zetten naar ACTIE.

Dit brengt voor elke deelnemer inspiratie. Dé energie om nieuwe ideeën om te zetten in doelen voor jouw bedrijf.

PITSTOP werkt als katalysator voor jou en je bedrijf.
We filteren de tijd- en energiezuipers uit en gaan voor focus en efficiëntie.
Zo krijg jij als ondernemer meer tijd voor de dingen die er echt toe doen!

Ben jij klaar voor ACTIE? Neem dan nu deel aan onze PITSTOP!

Ben jij benieuwd hoe we dit aanpakken?

Wil jij je dromen omzetten in doelen EN ze efficiënt behalen?

In onze PITSTOP leer je waar jouw do’s & don’ts zitten en geven wij een zetje om met jou te werken aan je business. Doorheen de dag bekijken we samen met jou hoe je door middel van de tips & tricks over “de zin en onzin” van je bedrijf leert hoe deze een groot verschil kunnen maken. Ook zal je worden uitgedaagd om jouw visie om te zetten in doelen. Deze doelen leer je uitwerken tot actieplannen.

EN…. ACTIE! 

 Het actieplan dat bekomen is, zet je dan in jouw agenda.  

PITSTOP bij Anfra Care, hoe ziet deze eruit?

9u00 Pitstop Fuel – Ontvangst met koffiecorner

9u30 Pitstop Start –  Ontdek jouw circuit en wat je nodig hebt.

12u30 Pitstop Refueling – Lichte lunch

13u15 Pitstop Back on Track – Maak van je ideeën een plan.

15u00 Pitstop Finish – We stoppen met laser-focus op je groei.

FAQ

“Wat is het verschil tussen PITSTOP Carrosserie en PITSTOP Cockpit?”

– Wanneer we stilstaan bij de Carrosserie, kijken we naar de buitenkant. Hoe verlopen de pistes van marketing (strategie en plan) & klantcommunicatie (persoonlijk en geautomatiseerd)?
Wanneer we de Cockpit onder de loep nemen, bekijken we de interne communicatie, de piste van bestelling tot betaling en de financiële kant van je business.

“Ik heb een zaak met slechts beperkte omzet. Is dit dan wel iets voor mij?”

– Deze workshop is voor die zaakvoerders die minimaal met hun administratie willen bezig zijn en maximaal met hun klanten, ongeacht hun omzet. Kortom, als je wilt klaar zijn voor groei, vanaf welk startpunt dan ook, kan je hier je dromen omzetten in efficiënte plannen.