Waarom ik mijn website met blog heb opgestart in een dienstensector

Wie ben ik?

Je zou me kunnen omschrijven als goedgeluimde, zotgemutste duizendpoot die graag voor structuur, efficiëntie en vooruitgang zorgt. In een kliek probeer ik steeds raad en advies te geven. Als ik iets niet weet, pluis ik het graag uit.

Wie was ik?

Zo is het niet altijd geweest. Ik heb over de voorbije jaren eerst ervaringen opgedaan op vlak van administratie. Ik kreeg taken waarbij nieuwe software moest ingesteld worden, ik handleidingen voorzag om rapporten te kunnen trekken, algehele klasseeropdrachten deed, er dossiers moesten gestructureerd en opgesteld worden en er alomtegenwoordig miscommunicatie was.

Wat iemand anders als chaos zag, bekeek ik als uitdaging om te verbeteren.

Daarnaast echter waren mijn persoonlijke gewoontes een faliekante ramp. Ik voelde me fysiek steeds moe en psychisch bleven de gevolgen niet uit. Elke avond lonkte de zetel naar me en wist me te verleiden. Elk jaar verzamelde ik een extra kilo en daalde mijn zelfvertrouwen. Wat voor sommigen een vuil bord en wat bestek was, leek voor mij een berg die naar me lag te staren vanuit de keuken.

Toen ik 28 was en me 82 voelde, kwam ik mijn coach tegen die mij terug op weg hielp met de Herbalife Nutrition-producten, advies gaf over traditionele voeding en een steun in de rug was om terug voor mezelf te leren zorgen. Gewoonte per gewoonte moest ik mijn leven terug in handen nemen.

Dankzij haar kwam ik ook een eerste mentor tegen die me enthousiasmeerde met haar ondernemingszin, positiviteit en balans. Dit betekende voor mij het begin van heel wat inspirerende lessen, eindelijk nadenken over wat ik echt wil en veel vooruitgang.

Nieuwe gewoontes

Mijn passie voor structuur en efficiëntie maakte dat ik nieuwe routines begon op te bouwen, werkelijk nadacht over wat ik wilde bereiken en systemen en processen bouwde om me verder te helpen. Ik merkte echter dat dit niet zo alledaags, logisch of vanzelfsprekend is voor iedereen. Vandaar mijn nieuwe drijfveer;

Ik wil zo veel mogelijk mensen verder helpen zoals ik zelf heb mogen ervaren!

Mijn dagen worden nu gevuld met streven naar structuur en efficiëntie. Dit gaat natuurlijk gepaard met veel plezier, raad en advies. Collega’s en klanten kunnen bij me terecht en help ik zo spoedig en grondig mogelijk verder. Dit moet natuurlijk ondersteund worden door een gezonde geest in een gezond lichaam; uiteindelijk draait alles om vooruitgang en je beste zelf worden. Omdat ik uit ervaring weet dat dit niet altijd even gemakkelijk gaat in je eentje, bied ik steun in de rug zowel als een administratieve duizendpoot als een onafhankelijk Herbalife Nutrition-member.

Wil je graag mijn diensten weten? Bekijk dan even de diensten op mijn website.

Hoe past deze blog in het plaatje?

Iedereen weet wel dat ieders leven uniek is, qua omstandigheden, je eigen persoonlijkheid en je potentieel. Toch zijn er algemeenheden die ik geleerd heb en graag doorgeef. Er zijn zoveel tips om je eigen leven te verbeteren en ik probeer via deze weg mijn ervaringen, probeersels en succesverhalen te delen zodat jij niet alles zelf moet uitpluizen, zelf moet uitproberen of in je ukkie moet toepassen.

Wil je afspreken om te weten wat ik voor jou of jouw eenmanszaak kan betekenen, om een persoonlijke aanpak uit te stippelen en om vooruitgang te ondervinden? Geef dan een seintje.

Ik hoor graag van jullie!

Volg, like, laat hieronder een berichtje achter of deel; zo kan ik meer mensen verder helpen.

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *