Wat vind je ervan?

Ondertussen bestaat deze blog al vier maanden. Na heel wat zoekwerk ben ik op deze branding uitgekomen. Ik wil heel graag jullie feedback erover.

De website

Wanneer jullie snuiten op website, wat valt dan het meeste op? Het is voor mij enorm belangrijk dat ik jullie op de hoogte houd, handige tips bezorg en jullie me weten te bereiken. Zijn er dus gegevens die jullie overbodig of ontbrekend vinden? Geef het me even door.

De challenges

In de loop van die vier maanden heb ik al een aantal uitdagingen op jullie af gestuurd. Als je op een leuke manier vooruitgang wilt boeken in het fysieke aspect raad ik de volgende berichten aan:

De recepten

Om niet alleen je tafel op te fleuren maar ook effectief je lichaam te voeden heb ik al heel wat recepten gedeeld. Je kan ze allemaal oproepen via deze link. Daarnaast haal ik ook even de meest populaire aan:

Ik zie hier natuurlijk al een trend in *knipoog aan alle chocoladeliefhebbers* maar wil graag weten of er nog gerechten zijn waar jullie een gezonde draai aan willen geven of die je aanraadt. Welke recepten hebben jullie bovendien al geprobeerd en wat was jullie mening?

De tips

In mijn nabije omgeving krijg ik positieve reacties op de tips en trucjes die ze hier zoal vinden. Ze creëren terug een nieuwe kijk op persoonlijke ontwikkeling, leren hun huidige systemen te analyseren en indien nodig te verbeteren. Dit zijn echter mensen die me persoonlijk kennen.

Ik hoor graag van jullie alle feedback. Dat is voor mij één van de weinige manieren om mezelf te kunnen verbeteren. Voor alle feedback: slechts één adres anneleen@anfracare.be !

Enorm bedankt alvast voor het lezen en het reageren.

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.